Met deze vrouwelijke BV wil Alina uit ‘De mol’ een onenightstand

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Alina Churikova is de jongste mol ooit. Haar leven staat nu iets meer in de spotlights dan ervoor.

Alina Churikova uit ‘De Mol’ was de jongste en tevens beste mol ooit. Ze haalde de grootste som uit de pot van alle seizoenen, dan heb je dus goed gemold. Na de opnames kreeg Alina er heel wat Intagramvolgers bij. Ze is nu een bekend persoon, maar het liefst van al zou ze vertoeven in de natuur dichtbij haar familie en vrienden.

Alina werd in ‘De Mol’ vaak afgebeeld als het stoere Russische meisje met een geweer in haar handen en vodka drinkt als water. Maar Alina is braver dan de meeste mensen zouden denken. Zo vroeg Humo aan haar of ze wel eens drugs had gebruikt, waarop ze antwoordde: “Nee, wiet wel een keer, maar ik kon niet deftig inhaleren, ik ben echt een seut op dat vlak.”

Op drugsvlak mag ze dan wel een seut zijn, maar als je haar vraagt met wie ze wel eens een onenightstand zou willen hebben geeft ze een verrassend antwoord: “Ik zou er niks op tegen hebben om eens voor een bekende vrouw te kiezen. Niet dat ik bi ben of zo, maar iemand als Natali Broods vind ik wel aantrekkelijk. Ze heeft iets mysterieus, maar tegelijk ook iets fris.”