Hanne Troonbeeckx stopt met de schijn hoog te houden: Dit is er aan de hand
Hanne Troonbeeckx stopt met de schijn hoog te houden: Dit is er aan de hand
Foto: Instagram

Hanne Troonbeeckx is gelukkiger dan ooit tevoren. Maar dat is niet altijd zo geweest.

Hanne Troonbeeckx kennen we vooral als een bekende presentatrice, maar is ook happiness coach. Ze streeft ernaar elke dag gelukkig in het leven te staan. Tegenwoordig lukt haar dat ook aardig goed. Ze heeft een tijd terug ook de liefde opnieuw mogen ontdekken, waar ze met volle teugen van geniet.

Maar verleden van Hanne zag er wel een stuk donkerder uit dan nu. “Om eerlijk te zijn: ik ben zelfs heel lang erg ongelukkig geweest. Ik moest mezelf beter voordoen dan hoe ik was, omdat mensen dat van mij verwachten. Inmiddels weet ik beter, de schijn hoog houden, je kunt niet anders dan daar diep ongelukkig van worden”, vertelt Hanne in Primo.

Ook Hanne heeft de liefde nodig om gelukkig te zijn, die heeft ze dan ook gevonden. Samen met haar twaalf jaar jongere man Steffen. Het meest gelukkige wordt ze nog steeds van eten en drinken. “Heaven on earth is de chocomousse van Jeroen Meus, niets zo eenvoudig om een lach op mijn gezicht te toveren dan wat luchtig geklopte eieren met chocolade.” Als het op drank aankomt zal je in de zomer Hanne al snel met een glaasje rosé of een gin-tonic kunnen spotten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.