Julie Vermeire openhartig over privé-leven: “Ik moet oppassen”
Julie Vermeire openhartig over privé-leven: “Ik moet oppassen”
Foto: Instagram

Het gaat hard voor Julie Vermeire. Ze is plots niet meer ‘de dochter van’.

Julie Vermeire krijgt sinds ze de danswedstrijd ‘Dancing With The Stars’ heeft gewonnen de ene kans na de andere. Zo kreeg ze ook al verschillende jobaanbiedingen tijdens haar studies, maar ze had toch besloten om eerst dat diploma binnen te halen, met succes!

We kennen haar als ‘de dochter van’, bekende Vlaming, influencer op Instagram, bekend TikTokker, noem maar op. Maar ze maakt nu dankzij 'Julie Vlogt' op Vijf ook eigennaam. In het verleden presenteerde ze ook de wedstrijd ‘Win Eén Jaar Gratis Een Kot’. Binnenkort is ze ook te horen op de NRJ-radiozender om de ochtendshow te presenteren. Dit zal ze samen mogen doen met haar beste vriendin, Josefien.

De twee beleven de tijd van hun leven samen. Aangezien Antwerpen de perfecte uitvalsbasis is om in de vroege uurtjes naar de studio te vertrekken hebben Julie en Josefien besloten om voor één jaar samen op kot te gaan in Antwerpen.

De keerzijde van de medaille is dat ze nooit meer echt op haar gemak ergens naar toe kan gaan. “Ik moet oppassen, maar als mensen mij aanspreken op een vriendelijke manier heb ik daar niks op tegen”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Meer nieuws

Meer nieuws

.