Wendy Van Wanten deelt bijzondere anekdote over ontmoeting Will Tura
Wendy Van Wanten deelt bijzondere anekdote over ontmoeting Will Tura
Foto: Instagram

Ook Wendy Van Wanten eert de verjaardag van haar goede vriend, Will Tura. Zo deelt ze zelfs een bijzondere herinnering van hun ontmoeting.

De kranten stonden er vol mee, de verjaardag van Will Tura is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Will Tura werd tachtig en dat moest natuurlijk gevierd worden. Vele Vlaamse artiesten eerden de artiest door voor hem te zingen.

Ook Wendy Van Wanten was van de partij. Wendy en Will kennen mekaar al van jaren terug. Zo deelde Wendy onlangs in Het Laatste Nieuws hoe ze elkaar hebben leren kennen. “Eigenlijk heb ik dit nog niet vaak verteld. Ooit, toen ik nog gewoon Iris was, liep ik een bikinidefilé en Will Tura verzorgde die dag het muzikale intermezzo, ik had al snel gezien dat hij me in de mot had. Viavia vroegen ze of ik eens kennis wilde maken, maar dat durfde ik niet.”

Later zijn Will en Wendy via gemeenschappelijke vrienden close geworden. Zo hebben ze tijdens een etentje voor de verjaardag van een vriend van hun gezien hoe de verjaardagstaart kantelde en zo de gordijnen van de Brusselse sterrenzaak ‘Comme Chez Soi’ vuur vatte.

Meer nieuws

Meer nieuws

.