Julie Van den Steen openhartig over haar relatie: “Dan escaleert het”
 Julie Van den Steen openhartig over haar relatie: “Dan escaleert het”
Foto: Instagram

Julie Van de Steen die zich nu één van de nieuwe VTM gezichten mag noemen, antwoordt eerlijk op enkele persoonlijke vragen. Eentje daarvan gaat over de relatie met haar vriend.

Julie Van den Steen, voormalig rechterhand van Peter Van de Veire in de MNM ochtendshow, behoort nu tot één van de bekende VTM gezichten. In Het Nieuwsblad beantwoordt ze tal van vragen uit de vragenset van filosoof Alain de Botton van ‘100 questions’.

Op de vraag ‘Waar discussiëren jij en je partner het meest over?’, antwoordt ze meteen dat ze eigenlijk nog geen zotte ruzies heeft gehad met haar partner. Zelfs niet tijdens de lockdown. Julie woont dan ook nog niet samen met haar Gentse vriend, Adrian, maar daar komt binnenkort verandering in. “Als we discussiëren dan gaat het over tijd, we hebben het beide heel druk dus moeten we onze planning op elkaar afstemmen.”

De meeste discussies blijven uiteindelijk toch over eten gaan, bekent Julie. “Hij eet de frigo leeg als hij bij mijn huisgenoot thuiskomt bijvoorbeeld, maar ik ben blij dat dit maar de dingen zijn waar we over discussiëren.” 

 

Julie noemt zichzelf wel een echte opkropper, zo wil ze het liefst conflicten vermijden. “Dan zeg ik dingen die ik niet meen en escaleert het vaak zonder dat het nodig is.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.