Prinses Amalia’s toekomst zorgt voor ophef: “Ze krijgt een vriend”
Prinses Amalia’s toekomst zorgt voor ophef: “Ze krijgt een vriend”
Foto: Photonews

Prinses Amalia is de laatste tijd erg veel in de media verschenen. Maar wat ze in de toekomst zal meemaken is strijdig met het protocol.

Prinses Amalia kreeg de laatste tijd behoorlijk wat media aandacht. Zo verscheen ze in een doorzichtige jurk op de jaarlijkse fotosessie van de koninklijke familie. Besloot ze een sabbatjaar in te lassen en nog niet meteen verder te studeren en werd ze als plussize model omschreven.

Amalia’s toekomst zal nog meer aandacht krijgen de komende maanden volgens spiritueel raadsheer Thomas Woolthuis. Zo voorspelt hij dat Amalia zich aan het publiek zal tonen op een manier die strijdig is met het protocol van de koninklijke familie. Thomas Woolthuis voorspelt dat dit alles te maken zal hebben met een jongeman. “Ik zie dat zij een vriendje krijgt”, citeert Story.nl.

Thomas Franciscus Maria Woolthuis was ooit kapper, cameraman, hoofdredacteur en organisator van de officiële Miss Holland verkiezing. Na al deze beroepen kwam hij er rond zijn 40ste levensjaar achter dat hij zich toch beter in zijn vel voelde in het spirituele dan in het rationele.

Meer nieuws

Meer nieuws

.