Gert Verhulst niet welkom in Brugge met talkshow: Dit is de reden
Gert Verhulst niet welkom in Brugge met talkshow: Dit is de reden
Foto: Photonews

Gert Verhulst is weer volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van Gert Late Night. Maar het populaire programma is niet overal welkom.

Gert Verhulst zal binnenkort weer aanmeren met zijn boot ‘Evanna’ voor de nieuwe opnames van Gert Late Night. Normaal gezien zouden de opnames eerst in Brugge plaatsvinden, maar in juni raakte bekend dat Brugge het voorstel van productiehuis SBS had geweigerd om Gert en zijn boot te ontvangen.

De burgemeester van Brugge, Dirk De fauw, vond de prijs van maar liefst 110.000 euro te onverantwoord om te betalen in tijden van corona. Voor de productieploeg van de populaire talkshow begon de tijd dan ook wel te dringen. Begin september moet het programma namelijk op antenne.

Het productiehuis SBS heeft gelukkig wel met de badstad, Blankenberge, een overeenkomst gesloten. Ze hadden eerder al een samenwerking waaruit ‘De mol aan zee’ voortkwam. Blankenberge zal dan ook maar een deel van het eerder genoemde bedrag moeten neerleggen. De jachthaven van Blankenberge wordt dan ook de nieuwe uitvalbasis voor Gert Verhulst, James Cooke en de gehele productie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.