Christophe Ramont neemt verrassende beslissing: “Tot laatste moment getwijfeld”
Christophe Ramont neemt verrassende beslissing: “Tot laatste moment getwijfeld”
Foto: Instagram

Christophe Ramont nam afgelopen seizoen deel aan ‘Blind Getrouwd’. Zijn relatie met Nick hield geen stand en hij heeft ondertussen zelfs een nieuwe vriend.

Voor Christophe Ramont en vriend Carl is de vakantie begonnen. Die vakantie wordt, na lang twijfelen, toch niet in eigen land doorgebracht. “De laatste weken het nieuws op de voet gevolgd en tot de laatste momenten getwijfeld … maar uiteindelijk vertrekken we morgen toch.”

“Naar regio’s waar het veiliger is dan in Antwerpen, met een halve valies maskers en ontsmettingsmiddelen. En met de regels die we ondertussen gewoon geworden zijn: hygiëne en afstand houden.”

Nick Laenen reageerde al lachend op het bericht van zijn ex-man. “Veiliger dan Antwerpen … het is nog altijd geen warzone hoor ;-).”

Dit bericht bekijken op Instagram

I love my travels, I miss my world... De vakantie van mezelf en mijn lief is nu echt begonnen. En reeds lange tijd stond een trip naar het buitenland geboekt, samen met vrienden en afgesproken in onverdachte tijden (of op z'n minst hoopvollere tijden). De laatste weken het nieuws op de voet gevolgd en tot de laatste momenten getwijfeld...maar uiteindelijk vertrekken we morgen toch. Naar regio's waar het veiliger is dan in Antwerpen, met een halve valies maskers en ontsmettingsmiddelen. En met de regels die we ondertussen gewoon geworden zijn: hygiëne en afstand houden. Dat laatste zal niet zo heel moeilijk zijn, met mijn lief op reis betekent ook wandelen in de bergen. We kijken er heel erg naar uit, vooral omdat het ook voor beiden de laatste vakantie in lange tijd zal zijn. Dus even geen staycation maar een echte trip. Hou het hier allemaal veilig, we beloven hetzelfde te doen! . . . . #holiday #travel #strangeyear #staysafe #gonefor3weeks

Een bericht gedeeld door Christophe Ramont (@c_ramont) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.