Dua Lipa onder vuur na wat ze met haar vriend Anwar gedaan heeft: “En dat nog in volle coronatijd"
PMN

De recente vakantie van Dua Lipa (24) en haar vriend Anwar Hadid (21) doet bij veel mensen de wenkbrauwen fronsen. Het koppel krijgt nu heel wat kritiek te slikken.

Dua Lipa is met haar lief Anwar Hadid op reis vertrokken naar het buitenland. “Mijn lief en ik hebben het hele voorjaar doorgebracht in lockdown in mijn appartement in Londen”, zegt de zangeres.

“We kwamen amper buiten. Daar heeft Anwar, die zijn Amerikaanse familie moet missen, erg onder geleden. Ik dacht we nu wel een korte vakantie verdienden. We kozen voor een eilandje in de Caraïben”, citeert TV-Familie haar.

Tropische lockdown
Maar het koppel krijgt heel wat kritiek te slikken. De meeste mensen vinden dat ze in Groot-Brittannië hadden moeten blijven. “In coronatijden zou je beter thuisblijven”, zeggen ze. “Vaak wordt corona ingevoerd door Britten die op vakantie geweest zijn. Jullie zijn asociale types.”

Dua Lipa deelt die mening niet. “Het resort waar we verbleven hield zich strikt aan de regels”, reageert de zangeres. “Elke dag werd aan onze bungalow gegeten. Anwar en ik zagen amper iemand. Het was een tropische lockdown en het was heerlijk. Dus nee, ik voel me niet schuldig. Wij brachten geen corona in het land.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.