Prins Laurent met handen in het haar: “Mijn zieke vrouw Claire heeft het hier niet makkelijk mee”
PMN
Prins Laurent met handen in het haar: “Mijn zieke vrouw Claire heeft het hier niet makkelijk mee”
Foto: Photonews

Het gaat niet goed met prins Laurent. Er komen steeds meer alarmerende signalen uit die hoek.

Prinses Claire vecht tegen kanker en moest ook nog eens het coronavirus overwinnen. Maar het lijkt weer de goede kant uit te gaan met haar.

Het Laatste Nieuws heeft haar gespot op het dek van een jacht in het Zuid-Franse Saint-Tropez. Daar was ze aan het zonnebaden. Claire is daar in het gezelschap van haar kinderen Louise (16), Nicolas (14) en Aymeric (14) én schoonvader Albert II.

Prins Laurent bleef thuis om nog wat administratieve zaken te regelen. Enkele jaren geleden schrapte de regering een deel van zijn dotatie. Een neveneffect is dat hij zich niet kan aansluiten bij een ziekenfonds. Daardoor heeft zijn gezin geen recht op de terugbetaling van de medische kosten.

"Ik hoop dat ook hiervoor snel een oplossing komt. Mijn echtgenote heeft het er niet makkelijk mee”, zegt Laurent in de krant. Maar ook met zijn eigen gezondheid gaat niet erg goed.

"Ik heb nog steeds veel last van mijn rug. Misschien moet ik mij laten opereren. En de kopzorgen die ik momenteel heb, doen mijn gezondheid weinig goed”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.