Deze fascinerende feiten over Meghan Markle zijn verdwenen vlak voor haar relatie met Harry bekend werd

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle en Prins Harry zijn de laatste tijd niet weg te denken uit te media. Ook nu duikt er weer een fascinerend feit op.

Meghan Markle krijgt alle aandacht van de media. Ook deze week haalt ze weer de grote koppen door een nieuwe biografie ‘Finding Freedom’ die binnenkort uitkomt over haar romance met Prins Harry. Ook vandaag is ze weer een veelbesproken onderwerp. Wat is er aan de hand?

Toen het nieuws in 2016 bekend werd dat Meghan en Harry aan het daten waren is er iets fascinerend gebeurd met de Wikipedia-pagina van Meghan. Meghan was toen vooral nog die actrice van ‘Suits’, dat is nu wel even helemaal anders.

Iedereen wilde natuurlijk alles weten over Meghan. Iemand besloot dan ook haar Wikipedia-pagina wat meer royalty-proof te maken. Zo was er op haar pagina eerst nog te vinden dat ze ooit ‘koffermodel’ is geweest voor de Amerikaanse versie van ‘Miljoenenjacht’, een tv-spelshow. Het feit dat ze vroeger fashion model en commercieel model was werd ook veranderd in ‘activist en humanitair persoon’.

Wie haar Wikipedia-pagina heeft aangepast valt niet te achterhalen omdat dit werd gedaan door een anoniem IP-adres zo blijkt.