Jo Vally krijgt slecht nieuws: “Ik begrijp het echt niet”
Jo Vally krijgt slecht nieuws: “Ik begrijp het echt niet”
Foto: Photonews

Veel Vlaamse artiesten moeten creatief zijn met optredens inplannen tijdens de coronaperiode. Ook Jo Vally had een leuk plan, maar dat valt nu in het water.

Jo Vally startte afgelopen weekend met een reeks tuinconcerten in thuisgemeente Meise, maar die moet hij nu al stopzetten. De gemeente schrapt namelijk alle evenementen tot eind september door de nieuwe coronagolf.

De concerten waren nochtans veilig volgens Jo met maximaal 50 aanwezigen. “We organiseren alles in aparte bubbels, met de nodige afstand en buiten onder een partytent”, vertelt de zanger aan Radio 2 Vlaams-Brabant.

Hij is ervan overtuigd dat alle maatregelen sowieso strikt moeten worden opgevolgd. “Maar de regels in Meise zijn plots strenger dan in Antwerpen”, vindt Jo. “Als het veilig is, dan moet het toch kunnen? Je moet de fans toch iets geven? Anders worden ze ‘zot’. Ze snakken naar een verzetje.”

“Ik snap dat we nu in een heel lastige situatie zitten, maar de gemeente scheert elk evenement over één kam en ik begrijp niet waarom.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.