Harry en Olga uit de 'Sky is the Limit' nemen besluit: “Soms moet je beslissingen nemen met je verstand en niet vanuit je hart”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Harry Schurmans en Olga Zelenko zijn dé sterren van ‘Sky is the Limit’. Zo gaat het nu met hen.

Harry Schurmans is met zijn Olga Zelenko, het bekende koppel uit het tv-programma ‘Sky is the Limit’. Vanaf maandag zullen er weer herhalingen te zien zijn op Vier. In tussentijd is er weer heel wat veranderd in het leven van Harry en Olga.

Het koppel woonde in tijdens de opnames van het tv-programma nog in hun villa in Herentals. Dit hebben ze ingeruild voor een villa Grobbendonk. De dressing is alvast helemaal ingepalmd door Olga. “We hebben goede herinneringen aan The sky is the Limit, maar de keerzijde van de medaille was dat we geen rust meer hadden in Herentals”, vertelt het koppel in Gazet van Antwerpen.

Olga mist het oude huis alvast niet, Harry daarentegen heeft het er moeilijker mee. “Ik mis het harder dan Harry, maar soms moet je beslissingen nemen met je verstand en niet met je hart.”

De twee zijn ook al enige tijd samen, in oktober is het koppel negen jaar. Harry is alvast aan het sparen voor een ring. “Ze was niet tevreden met twee karaat, ze wil een steen van minstens acht millimeter. Ach, als we maar gelukkig zijn”.