Minister Dalle heeft een belangrijke vraag voor Laura Lieckens: “Wat een compliment”
Minister Dalle heeft een belangrijke vraag voor Laura Lieckens: “Wat een compliment”
Foto: Instagram

Laura Lieckens uit Blind Getrouwd is intussen een bekend gezicht. Ze heeft zo een 56.000 volgers op Instagram.

Laura Lieckens kreeg onlangs een vraag uit verrassende hoek. De Minister van Media (CD&V), Benjamin Dalle wil influencers inschakelen om het belang van contactopsporing, in verband met corona, te benadrukken. Zo kwam hij aankloppen bij Laura en vroeg hij of ze niet wou meewerken aan dit project. “Jongeren zijn via de gewone media niet altijd bereikbaar. Met deze campagne willen we ze wat extra bewustmaken”, vertelde Minister Dalle aan De Gazet van Antwerpen.

Laura was alvast meteen overtuigd van haar antwoord. “Ik heb er geen seconde over getwijfeld. Contactopsporing is belangrijk om het virus te verslaan en er is nog te veel wantrouwen over. Ik vond het ook wel een compliment, de minister die zo iets vraagt.”

Laura hoopt met haar 56.000 volgers zoveel mogelijk mensen te bereiken. Haar bericht kreeg tot nu toe al ruim 4.600 likes. “Ik denk wel dat sociale media echt invloed hebben, zo’n bericht geeft minstens aan dat ik er ook mee bezig ben. Elke post kan helpen om andere over de streep te trekken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.