Hierdoor hadden André Hazes en zijn zus lang geen contact

André Hazes en zijn zus Roxeanne hebben elkaar eindelijk teruggevonden. André verklaart waarom ze zolang geen contact hadden.

Sinds gisteren werd het nieuws bekend gemaakt dat André Hazes en zijn zus zich eindelijk met elkaar verzoend hebben. Maar dat is lang anders geweest. André Hazes was voor een hele lange tijd perfect gelukkig met zijn gezinnetje, maar hij heeft nu toch besloten zijn zus terug in zijn leven toe te laten.

De reden achter de breuk tussen André en Roxeanne ligt bij zijn vrouw, Monique. De vrouw van André kon het niet al te goed vinden met de moeder van André. Roxeanne koos altijd de kant van haar moeder terwijl André volop voor zijn vrouw koos.

Uiteindelijk heeft Roxeanne haar excuses aangeboden. “Ik stond achter ma, maar dat had ik nooit moeten doen. Je bent mijn broertje en ik ben je te lang kwijt geweest”, citeert Story.nl.

De verzoening gebeurde bij André thuis nadat hij haar had uitgenodigd. Roxeanne had een heerlijke middag gehad. “Het was enorm gezellig en meteen als vanouds. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel... dat is nooit weggeweest.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.