Nick en Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ hebben belangrijk nieuws te vertellen: “Dit is het einde”
PMN
Nick en Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ hebben belangrijk nieuws te vertellen: “Dit is het einde”
Foto: VTM

Nick en Christophe waren het populairste koppel uit de recente reeks van ‘Blind Getrouwd’. Helaas draaide hun huwelijk niet goed uit.

Nick Laenen en Christophe Ramont besloten uiteindelijk om de echtscheiding aan te vragen. “De echtscheiding in onderlinge toestemming' heeft de nodige procedure doorlopen en dus zijn Nick en ikzelf niet langer gehuwd. Per definitie is Carl ook niet langer mijn minnaar. 😉”, licht Christophe toe op Instagram.

“Het is uiteraard de laatste stap in iets wat iedereen ondertussen al drie maand weet en het verandert helemaal niets aan de vriendschap die tussen ons ontstaan is. Het is voor mij wel een moment om te beseffen hoe intens het afgelopen jaar geweest is. Een bijzonder fijne rollercoaster maar een rollercoaster desalniettemin. Op naar het volgend avontuur dan maar! 😁”

“De foto is overigens maanden geleden genomen toen we samen de aanvraag tot echtscheiding gingen indienen. Speciaal overigens: we moeten een van de weinige koppels zijn die apart een huwelijksaanvraag indienen maar wel samen de echtscheiding aanvragen.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinds kort ben ik helemaal officieel een "gescheiden man" 🤣 "'t Is gebeurd" zou @erik_van_looy_ in @deslimstemensterwereld roepen. De 'echtscheiding in onderlinge toestemming' heeft de nodige procedure doorlopen en dus zijn Nick en ikzelf niet langer gehuwd. Per definitie is Carl ook niet langer mijn minnaar. 😉 Het is uiteraard de laatste stap in iets wat iedereen ondertussen al drie maand weet en het verandert helemaal niets aan de vriendschap die tussen ons ontstaan is. Het is voor mij wel een moment om te beseffen hoe intens het afgelopen jaar geweest is. Een bijzonder fijne rollercoaster maar een rollercoaster desalniettemin. Op naar het volgend avontuur dan maar! 😁 De foto is overigens maanden geleden genomen toen we samen de aanvraag tot echtscheiding gingen indienen. Speciaal overigens: we moeten een van de weinige koppels zijn die apart een huwelijksaanvraag indienen maar wel samen de echtscheiding aanvragen. 🤔🤭 . . . . #blindgetrouwd #marriedatfirstsight #getrouwd #gescheiden #echtscheiding #helemaalofficieel #intens #rollercoaster #momentvanreflectie

Een bericht gedeeld door Christophe Ramont (@c_ramont) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.