“Marco Borsato heeft mijn leven verwoest, dit is één grote nachtmerrie’
PMN
“Marco Borsato heeft mijn leven verwoest, dit is één grote nachtmerrie’
Foto: Photonews

Er zijn geruchten dat Marco Borsato zijn vrouw Leontine verschillende keren bedrogen heeft. Maar is dat wel waar?

Bij RTL Boulevard trok men op onderzoek. Ze kwamen tot bij een vrouw met wie Marco op zijn beurt Leontine bedrogen zou hebben.

De vrouw wil niet spreken met de media, de vriendengroep wel. Zij konden bevestigen dat het om die vrouw ging. Via hen hebben ze contact gekregen met de ex-man van de vrouw.

“Marco Borsato is een notoire vreemdganger”, zegt hij. “Het is iemand die vele levens beschadigt en het mijne zelfs heeft verwoest, alsook dat van Melanie (fictieve naam, nvdr).”

Nachtmerrie
“Het was geen uit de hand gelopen ongelukje, het is een relatie geweest zoals hij die een aantal keer had tijdens zijn huwelijk. Marco ging gewoon door met die relatie terwijl hij goed wist dat het mij kwetste. Wat mij betreft werd zo ook Melanie haar privacy in gevaar gebracht.”

“Mijn ex is een lieve, naïeve soms wat gevoelige vrouw met een goed hart. Ze is het slachtoffer geworden van zijn grenzeloze hebzucht. Hij wist heel goed welke gevolgen deze relatie zou hebben voor zijn huwelijk, maar hij heeft zich ergens ontastbaar gevoeld. Nu is alles kapot en er zijn alleen maar verliezers. Ik ben in een nachtmerrie verzeild geraakt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.