Conner Rousseau openhartig over zijn moeder: "Wil geen risico nemen"
PMN

Deze maanden kan je SP.A-voorzitter Conner Rousseau aan de kust vinden. Al van kleins af aan brengt hij zijn vakanties daar door.

"Ik heb het plezier van een vader te hebben die in Nieuwpoort woont, waardoor ik vanaf mijn geboorte tot vandaag alle vakanties aan zee doorbreng", vertelt SP.A-voorzitter Conner Rousseau (27) aan Het Laatste Nieuws. 

"Nu woon ik nog altijd één derde van het jaar in Nieuwpoort. Ik hou enorm van de zee, het strand en de duinen. Als kind was ik dol op de avondmarkt. Als ik daar nu op terugkijk, weet ik niet wat daar zo speciaal aan was, maar als jongetje kleedde ik mij daar zelfs helemaal voor op. Zo belangrijk was dat voor mij", lacht Conner.

Lockdown
De politicus is ook openhartig over zijn moeder. "Tijdens de lockdown verbleef ik ook al bij mijn vader, waar ik mijn eigen kamer heb. Maar dat was vooral omdat mijn moeder een kankerbehandeling ondergaat en ik geen enkel risico wilde nemen."

"In die periode ging ik elke dag wandelen op het strand. Nu blijf ik nog even bij mijn vader wonen, omdat ik daar sowieso elke zomer ben en zo heb ik toch al een beetje een vakantiegevoel. Ik ben dan wel telkens 1,5 uur onderweg vanuit Brussel, maar dat heb ik er graag voor over. Ik kan mijn hoofd minder snel leegmaken dan vroeger, maar aan zee lukt het net iets beter dan elders."

Meer nieuws

Meer nieuws

.