Lien Van De Kelder boos door gevolg van coronamaatregelen: "Ik word daar moedeloos van"
PMN
Lien Van De Kelder boos door gevolg van coronamaatregelen: "Ik word daar moedeloos van"
Foto: Photonews

Lien Van De Kelder maakt zich boos. De presentatrice/actrice is niet te spreken wat er gebeurd is door de coronamaatregelen.

"Ik ben triest", vertelt Lien Van De Kelder op haar Instagram. "Op de site van Zandvliet heb ik moeten vernemen dat ons concert in openlucht van 'Salut La Copin' op 8 augustus is afgelast. Een mailtje had wel fijn geweest."

Het maakt Lien ook boos. "Het gaat buiten door. Iedereen kan afstand houden en een mondmasker dragen en er is maximaal 200 man toegelaten. Gezondheid gaat voor alles, maar ik word er toch een beetje moedeloos van."

"Ik dacht dat je met 5 man - je bubbel - en de mensen buiten de bubbel op 1,5m met mondmasker, wel samen mocht komen? Los daarvan, we hadden gewoon super graag nog eens gespeeld, eindelijk, na zovele afgelaste concerten.. We zullen doorgaan he, mes copains.. maar hoe? "

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Net een geweldig pleidooi gehoord van @filmward op @radio1.be om naar de cinema te gaan (!t is daar echt veilig, ze nemen alle maatregelen) omdat een v mijn lievelingsfilms “the Piano” terug uitgebracht wordt. Ooit speelde ik die prachtige pianomuziek als eindexamen, ik ga zeker kijken @ugc.belgie in t hartje van mijn @stad_antwerpen . Tegelijk ben ik triest om op de site van Zandvliet te moeten vernemen, een mailtje was fijn geweest, dat ons openlucht-concert van Salut la Copine volgende week 8 aug afgelast is.. buiten, waar iedereen afstand kan houden en een mondmasker kan dragen en waar maximaal 200 man toegelaten werd. Gezondheid gaat voor alles, maar ik word er toch een beetje moedeloos van.. ik dacht dat je met 5 man - je bubbel - en de mensen buiten de bubbel op 1,5m met mondmasker, wel samen mocht komen? Los daarvan, we hadden gewoon super graag nog eens gespeeld, eindelijk, na zovele afgelaste concerten.. We zullen doorgaan he, mes copains.. maar hoe? Xx La copine #salutlacopine @jan.de.smet @wouterdebaskabouter @koortzz Hopelijk gaat ons concert op Dranouter - waar ze ook alle veiligheidsmaatregelen strikt opvolgen- op 7 aug wel nog door?

Een bericht gedeeld door Lien Van de Kelder (@lien.vandekelder) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.