Eindelijk! Roxeanne en André Hazes verzoend: Dit zijn de beelden

Roxeanne en André Hazes zijn de kinderen van wijlen André Hazes. Ze zouden al vijf jaar overhoopliggen met elkaar.

Na vijf jaar lijkt het moment dan toch aangebroken. André Hazes en zijn zus Roxeanne Hazes hebben zich verzoend. Het was eigenlijk Monique Westenberg, partner van André, die sinds maart contact hield met Roxeanne na ‘Holland Zingt Hazes’.

Eind juni volgde een playdate tussen Roxeanne’s zoontje Fender en Dré Junior, vergezeld door zijn moeder. Nu hebben ook Roxeanne en André een ontmoeting geregeld. Dat meldt Shownieuws.nl. Privé legde het moment dat André zijn neefje voor het eerst ziet vast op de cover van het blad.

Opluchting

“Toen ik zelf moeder werd, ben ik eens heel goed gaan nadenken en kwam ik tot de conclusie dat het niet klopte wat ik allemaal deed”, vertelt Roxeanne aan Privé. “Dat heb ik ook duidelijk naar voren gebracht in het gesprek bij André en Monique thuis.”

Roxeanne is enorm opgelucht met het hernieuwde contact. “Ik ben een persoon die graag alles uit de wereld wil helpen. Je bent beiden volwassen, dus gooi het op tafel.”

Ook André is door het dolle heen. “Het lijkt wel of pa hierachter zit, dat papa het zo heeft gestuurd. Ik geloof daar wel in. En die Fender is echt een leuk ‘pikkie’. Hij is supergrappig en lijkt zo op die ‘ouwe’ van ons. Het is een echte Hazes. Ik ben zo blij dat dit is gebeurd.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.