Tatyana Beloy maakt statement met deze intieme foto
Tatyana Beloy maakt statement met deze intieme foto
Foto: Photonews

Voormalig 'Familie'-actrice Tatyana Beloy en tevens kersverse mama van haar zoontje ‘Wolfie’, plaatste onlangs een foto van haar en haar pasgeboren baby’tje en wel om deze reden.

Met de foto waarop duidelijk te zien is dat haar zoontje borstvoeding krijgt, wil Tatyana graag een statement maken en vooral het taboe rond borstvoeding doorbreken. De tekst die ze onder de foto plaats spreekt voor zich.

“Ik vind borstvoeding geven iets heel natuurlijks en altijd een mooi moment om met mijn kleine Wolfie te verbinden. Ik leerde trouwens ook dat moedermelk behoorlijk wat superkrachten heeft en dat het zich aanpast aan wat je baby op dat moment nodig heeft, een soort toverdrankje dus. Wauw toch?”

“Het is wel zo dat je heel afhankelijk wordt van baby’s eetpatroon en dus niet altijd even kan doen wat je dacht te kunnen plannen, dus dat is wel effe een reality check en ik snap dat dat voor sommige vrouwen een reden kan zijn om het niet te doen. Of het lukt gewoon allemaal niet zo goed/ is te pijnlijk/gewoon geen zin om te borstvoeden/te weinig melk...En dan is een flesje een prima uitkomst denk ik. Wat me wel echt verbaasd heeft, is hoe het geven van borstvoeding in het openbaar (soms kan je moeilijk anders) toch echt nog in de taboesfeer zit.”

“Tot vier keer toe sprak ik vrouwen die geen borstvoeding meer durfden geven of er niet aan wilden beginnen omdat ze nare opmerkingen hadden gekregen. Dat sommige vrouwen om die reden niet natuurlijk meer durven voeden, vind ik echt zeer jammer. Voor zo’n mooi proces, iets wat ons zo met onze natuur verbindt (ja we zijn zoogdieren remember), zou niemand mogen worden afgestraft. Dus laten we hier met zijn allen normaal over doen. Het is niet vies, het is niet seksueel, het is een kind dat wordt gevoed.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wolfie is inmiddels vaste gast bij Taty’s Titi Bar 😉.🥥🥥🍼🍼🏝 Ik vind borstvoeding geven iets heel natuurlijks en altijd een mooi moment om met mijn kleine Wolfie te verbinden. Ik leerde trouwens ook dat moedermelk behoorlijk wat superkrachten heeft en dat het zich aanpast aan wat je baby op dat moment nodig heeft, een soort toverdrankje dus. Wauw toch? Het is wel zo dat je heel afhankelijk wordt van baby’s eetpatroon en dus niet altijd even kan doen wat je dacht te kunnen plannen, dus dat is wel effe een reality check en ik snap dat dat voor sommige vrouwen een reden kan zijn om het niet te doen. Of het lukt gewoon allemaal niet zo goed/ is te pijnlijk/gewoon geen zin om te borstvoeden/te weinig melk...En dan is een flesje een prima uitkomst denk ik. Wat me wel echt verbaasd heeft, is hoe het geven van borstvoeding in het openbaar (soms kan je moeilijk anders) toch echt nog in de taboesfeer zit. Tot vier keer toe sprak ik vrouwen die geen borstvoeding meer durfden geven of er niet aan wilden beginnen omdat ze nare opmerkingen hadden gekregen. Dat sommige vrouwen om die reden niet natuurlijk meer durven voeden, vind ik echt zeer jammer. Voor zo’n mooi proces, iets wat ons zo met onze natuur verbindt (ja we zijn zoogdieren remember), zou niemand mogen worden afgestraft. Dus laten we hier met zijn allen normaal over doen. Het is niet vies, het is niet seksueel, het is een kind dat wordt gevoed. #normalisebreastfeeding #normalisebreastfeedinginpublic #thepowerofnature #wolfiebaby #happymumhappybaby #qualitytime #doorbreekhettaboe #doewatgoedvoeltvoorjou ♥️🙏🏾

Een bericht gedeeld door Tatyana Beloy (@tatyanabeloy) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.