Kroonprinses Amalia neemt verrassend besluit in verband met haar studies
Kroonprinses Amalia neemt verrassend besluit in verband met haar studies
Foto: Photonews

Kroonprinses Amalia is niet van de minste. Ze mag een jaar overslaan op school door haar goede resultaten en neemt hierdoor een verrassend besluit.

De Nederlandse Kroonprinses Amalia neemt volgend jaar afscheid van de middelbare school.
Ze is niet van de minste, wegens haar knappe resultaten mag Amalia maar liefst een heel jaar overslaan. Ze heeft wel al besloten dat ze niet meteen gaat verder studeren. “Ze wil graag eerst de wijde wereld in trekken”, vertelde koning Willem-Alexander op het jaarlijkse fotomoment van de Oranjes in de tuin van Paleis Huis ten Bosch.

Amalia zal dus een sabbatjaar inlassen en heeft verder nog geen toekomstplannen in het vooruitzicht. Koningin Maxima heeft het niet altijd makkelijk gehad tijdens de lockdown: “We hebben drie tieners dat is niet altijd even makkelijk, we konden wel de tijd nemen en met elkaar praten. Het heeft ons dichter bij elkaar gebracht”, geeft ze toe in de Story.

Na de jaarlijkse fotosessie vertrok heel het gezin meteen naar Griekenland, waar het vorstenpaar jaarlijks hun zomer doorbrengt. Ze beschikken er over een villa op de Peloponnesos.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.