Rani De Coninck moet iets bekennen over zoontje Karl Vannieuwkerke: Dit is er aan de hand
Rani De Coninck moet iets bekennen over zoontje Karl Vannieuwkerke: Dit is er aan de hand
Foto: Photonews

Rani De Coninck gaat in gesprek met een bijzonder sterke vrouw. Ze moet meteen iets bekennen over het zoontje van deze sterke vrouw.

Rani De Coninck, eeuwig optimist, mama van drie en op en top gezond. In Dag Allemaal met ‘Rani en de mama’s’ gaat ze iedere week in gesprek met een straffe mama. Dit keer koos ze voor de vrouw van sportjournalist, Karl Vannieuwkerke.

Caroline Vereenooghe, de vrouw van Karl met wie ze een samengesteld gezin vormt, vroeg zich meteen af waarom net zij gekozen werd door Rani. “Als vrijgevochten vrouw met een succesvolle carrière als paardenarts in Dubai toch bewust kiezen voor een leven als werkende mama met een bekende Vlaming aan haar zijde én twee puberende kinderen, kon dat alleen maar een sterke boeiende vrouw zijn”, deelde Rani via haar Instagram.

Jack Odile (1), het zoontje dat Caroline en Karl samen hebben, heeft het hart van Rani gestolen. Ze deelde dan ook meteen een bekentenis via haar Instagram: “Ik moet iets bekennen...Ik word niet snel verliefd, maar als het gebeurt dan zie je het door mijn zonnebril en meestal bij ventjes die onder mijn benen door kunnen lopen!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.