Familie Meiland heeft groot nieuws te melden: Dit staat er te gebeuren
Familie Meiland heeft groot nieuws te melden: Dit staat er te gebeuren
Foto: Vijf

De familie Meiland komt binnenkort terug op televisie, dat is oud nieuws. Maar wat ze nu te melden hebben aan hun kijkers is wel erg verrassend.

De familie Meiland zit niet stil. Ze hebben het de afgelopen tijd erg druk gehad en hebben nu eindelijk de tijd gevonden om hun groot nieuws bekend te maken. Het programma ‘Chateau Meiland’ keert namelijk terug vanaf 31 augustus. 

Maar het programma zal niet één keer, maar twee keer per week te zien op de zender SBS6. ‘Chateau Meiland’ blijft zoals altijd op maandag te zien, maar zal nu ook donderdag uitgezonden worden. Een dubbele portie kijkplezier dus.

Het nieuwe seizoen staat natuurlijk in het teken van de verhuizing naar Nederland (Hengelo). Er is nog heel veel werk nu het chateau te koop staat. Ze zullen in de afleveringen het kasteel klaarmaken voor vertrek en ook afscheid nemen van hun vaste hulp, Nadège.

Martien, Erica en Maxime Meiland maakte het nieuws bekend via een erg enthousiast filmpje. Zij kijken er alvast heel erg naar uit en zeggen voorlopig even ‘au revoir’ vanuit het chateau.

Meer nieuws

Meer nieuws

.