Koningin Elizabeth doet erg eigenaardige uitspraak over toekomst
Koningin Elizabeth doet erg eigenaardige uitspraak over toekomst
Foto: Photonews

Ook Groot-Brittanië lijdt onder de gevolgen van de coronapandemie. Koningin Elizabeth moest zich noodgedwongen terugtrekken uit Buckingham Palace.

Koningin Elizabeth trok in maart al naar Windsor Castle om de lockdown daar door te brengen. Deze zomer zal ze, volgens Express, in Schotland verblijven. Het is niet duidelijk of ze nog zal terugkeren naar Buckingham Palace.

Een uitspraak die Elizabeth onlangs deed lokte namelijk bezorgdheid uit over de toekomst van ‘The Queen’. Bij de virtuele onthulling van een zelfportret zei ze het volgende: “Ik ben blij dat ik de kans heb om het te aanschouwen. Ik hoop het op een dag in levenden lijve te kunnen zien.”

Royaltywatchers reageerden op de bizarre reactie van de koningin. “Er gaan geruchten de ronde dat de Queen nooit zal terugkeren naar Buckingham Palace en dat Prins William en Kate Middleton de volgende bewoners zullen zijn”, zegt Kate Thornton. Tom Quinn ziet haar geen afstand doen van de troon. “Ze is zo traditionalistisch. Ze zal nooit aftreden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.