Sandrine André waarschuwt ‘Familie’-kijkers en wel hiervoor
Sandrine André waarschuwt ‘Familie’-kijkers en wel hiervoor
Foto: Medialaan

Sandrine André kennen we als Veronique in ‘Familie’. Sandrine en de andere ‘Familie’-acteurs genieten momenteel van enkele weken vakantie.

De coronamaatregelen zorgden ook op de set van ‘Familie’ voor verschillende aanpassingen. Voor corona liepen schminksters en kapsters op de set rond om de acteurs te kunnen bijwerken, maar zij mogen de set nu niet meer betreden.

Alle acteurs hebben daarom een eigen tasje met hun make-upproducten. Ze moeten zichzelf dus tussen verschillende takes bijwerken. “Vooral voor de mannen is dat wennen”, klinkt het bij de productie.

Voor Sandrine André was dat ook niet zo vanzelfsprekend. “Het checken van de juiste make-up en kleding moeten de acteurs nu zelf doen voor elke opname”, vertelt Sandrine in Primo. “Nu lijkt dat misschien niet zo moeilijk, maar mijn talent is niet het zien van een blinkende huid. Voor mezelf is dat helemaal niet erg, maar voor een personage als Veronique wel.”

Dat ‘Familie’-kijkers af en toe een continuïteitsfoutje zullen opmerken, lijkt dus onvermijdelijk. “Ik ben dan ook erg benieuwd welke foutjes de kijkers uit de nieuwe afleveringen zullen halen wanneer we weer op het scherm te zien zijn”, aldus Sandrine.

Meer nieuws

Meer nieuws

.