Elke Clijsters openhartig over haar overleden vader: “Dat is eng zelfs”
Elke Clijsters openhartig over haar overleden vader: “Dat is eng zelfs”
Foto: Play4

Elke Clijsters, de zus van Kim, is binnenkort ook te zien op televisie. Ze deelt een pakkende getuigenis met ons over haar vader.

Elke Clijsters zal binnenkort terug wat meer in de spotlight komen. Zo zal ze te zien zijn in het nieuwe programma ‘The Bachelorette’ op VIER waarin ze opzoek gaat naar haar nieuwe liefde.

Samen met haar ex-man Jelle Van Damme heeft ze alvast twee kinderen: een zoon, Cruz en dochter, Cleo. Haar kinderen betekenen enorm veel voor haar en ze heeft dan ook de naam van haar kinderen laten tatoeëren op haar pols.

Elke verloor in 2009 haar vader. Ook het verlies van haar vader heeft een plaatsje gekregen op haar pols. Zo heeft ze een kever laten tatoeëren tussen de naam van haar kinderen. Het verhaal achter de kever is echter wel heel bijzonder.

“De dag dat hij stierf, zag het plots zwart van lieveheersbeestjes, niemand wist waar ze vandaan kwamen, ik vond dat toen al gek, een beetje eng zelfs. Ook als ik soms huilend voor mijn laptop zat kroop er een lieveheersbeestje over mijn scherm."

"Of in het huis dat ik samen met mijn ex-man bouwde, viel het me al snel op dat er in de kinderkamers geregeld lieveheersbeestjes zaten”, vertelde Elke eerder aan Dag Allemaal.

Meer nieuws

Meer nieuws

.