VIER heeft verrassend nieuws over 'Gert Late Night: Dit zijn ze van plan
PMN
VIER heeft verrassend nieuws over 'Gert Late Night: Dit zijn ze van plan
Foto: Photonews

De coronamaatregelen blijven ons leven beheersen. Gisteren werden de maatregelen opnieuw verstrengd.

De experts en de regering willen de maand augustus gebruiken om orde op zaken te stellen, zodat het schooljaar in september op een normale manier kan starten. Maar dat betekent niet dat vanaf september alles voorbij is.

VIER heeft wel een verrassende mededeling over 'Gert Late Night'. Zo hopen ze in september te starten met de oude formule van het programma. “We hopen in het nieuwe seizoen weer op de normale manier te werken”, zegt Vier-woordvoerder Lies Maesschalck in Het Nieuwsblad.

"Gert die 's ochtends met zijn gasten ontbijt, ­James die weer wat reality in het programma steekt … Maar dat is nu nog koffiedik kijken. Lukt dat niet, dan panikeren we niet. We hebben vertrouwen geput uit die ­coronaversie. Het was even aanpassen, maar de kinderziektes waren snel verholpen. En de kijkcijfers zeggen genoeg: het was ons best bekeken seizoen ooit.”

De productieploeg zal sowieso de maatregelen goed opvolgen. "Na de zomer gaan we sowieso weer op ­antenne”, gaat Lies verder. "Of we dat volgens de oude formule doen, of opnieuw in een aangepaste versie zoals vorig seizoen, zullen we midden augustus beslissen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.