Loredana doet verrassende ontdekking over Pat Krimson: "Hoho, dat wist ik nog niet"
Loredana doet verrassende ontdekking over Pat Krimson: "Hoho, dat wist ik nog niet"
Foto: Photonews

De Belgische dj, Pat Krimson vormt een koppel met zijn zakenpartner, Loredana. Maar ze weet duidelijk nog niet alles van hem.

Tijdens het programma ‘De Zomer Van’ komen ook het Belgische dj-duo Pat Krimson en Loredana aan bod. Tijdens een interview met Eric Goens vertelt Pat Krimson enkele anekdotes waar Loredana blijkbaar nog niet van op de hoogte was.

Pat draait al een hele tijd mee in de muziekwereld. Zo heeft hij het begin van 'Tien Om Te Zien' nog meegemaakt als promojongen bij de platenfirma. Daar is dan ook zijn drang om zelf een Vlaamse band op te starten begonnen.

Stilaan werkte hij zich op tot waar hij nu staat. In 1989 stond hij voor het eerst op het podium. In zijn jeugdjaren bracht hij zijn dagen door als bassist bij verschillende new wave- en punkbands. Maar hij was ook dj in het jeugdhuis en had meteen succes. “Ik heb een dj-contest gewonnen met Willy Sommers in de jury”, vertelde Pat in ‘De Zomer Van’. Loredana kwam erg verrast uit de lucht vallen: “Hoho, dat wist ik niet!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.