Zoon van Evi Hanssen beleeft magisch moment: “Ik heb zijn leven gered”
Zoon van Evi Hanssen beleeft magisch moment: “Ik heb zijn leven gered”
Foto: Photonews

Evi Hanssen ontvlucht even de drukte van de stad. Samen met haar twee zonen maakt ze een avontuurlijke ochtendwandeling die hen nog lang zal bijblijven.

Evi Hanssen geniet volop van haar vakantie. Samen met haar twee zonen, Mac en Scout, trekt ze erop uit in eigen stad. Ze beslissen op micro-avontuur te gaan. Blijkbaar is dat de manier om van een kleine uitstap een grote belevenis te maken. “Helemaal mijn stijl om de vakantie wat pit te geven”, zegt Evi Hanssen eerder in Het Laatste Nieuws. 

Het micro-avontuur van Evi zorgt ervoor dat zij en haar kinderen om vroeg uit de veren zijn voor een dauwtrip naar de Hobokense Polder. Tijdens de avontuurlijke wandeling worden ze begeleid door een gids die hen doorheen de dauwtrip verrast met enkele boeiende weetjes over de natuur.

Het is onderweg dan ook een hele beleving voor Mac en Scout. Zo heeft Mac opeens iets zien liggen op het pad. Een libelle waarvan de vleugels en pootjes aan elkaar plakken. Mac beslist dan ook meteen het beestje op zijn hand te leggen, na enkele seconden vliegt de libelle weg. “Wow, het is de eerste keer van mijn leven dat ik een libelle vast had en ik heb meteen zijn leven gered. Het ga je goed, Eddy!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.