Viktor Verhulst zwaar onder vuur: “Hypocriet”
Viktor Verhulst zwaar onder vuur: “Hypocriet”
Foto: Photonews

Viktor Verhulst, broer van Marie en zoon van Gert, kwam afgelopen weekend zwaar onder vuur te liggen. Hij zou de coronamaatregelen niet gevolgd hebben.

Viktor Verhulst was samen met Kobe Ilsen DJ-duo van dienst op het huwelijksfeest van de halfbroer van Connor Rousseau. Dat feest vond afgelopen weekend plaats in de Provence in Frankrijk. Volgens Conner was alles volgend de geldende regels georganiseerd.

Toch wordt het trio hardhandig aangepakt op sociale media. De meesten uiten kritiek op Viktor Verhulst die momenteel op televisie aanspoort de coronaregels te volgen in het thema van de contactopvolging.

Dubbel betaald

“Viktor Verhulst, dezelfde kerel die door de Vlaamse gemeenschap wordt opgevoerd (en betaald?) om ons aan te sporen de regels te volgen in verband met corona …”, klinkt het ontzet op Twitter. “Viktor Verhulst eerst betaald door Vlaamse overheid om corona tegen te gaan, dan betaald door Conner Rousseau om corona te verspreiden.”

Anderen vragen zich af of het duo, net als Conner Rousseau, in quarantaine zijn gegaan en/of getest zijn op corona. “Kobe Ilsen en Viktor Verhulst hadden beter moeten weten”, klinkt het verder teleurgesteld.

Meer nieuws

Meer nieuws

.