An Lemmens wacht niet op nieuwe Veiligheidsraad en grijpt nu al in: “Verstand gebruiken”
PMN

Morgen komt de Nationale Veiligheidsraad terug samen. De kans is heel groot dat er een aantal verstrengingen komen.

Zo zal de bubbel van 15 allicht worden teruggeschroefd. An Lemmens wacht niet tot het zover is. Ze heeft voor zichzelf al uitgemaakt om haar bubbel zo klein mogelijk te houden.

“Nog steeds is die bubbel hier niet groter dan 3 personen: ik, mijn dochter & mijn lief”, licht An toe. 

“Afstand houden, mondmasker dragen en handen wassen. ‘t Is zo simpel, en daarmee beschermen we onszelf en elkaar ❤️ Ik wil absoluut niet overkomen als een covid-prediker, maar er zijn zoveel mensen die ik graag zie, die zo kwetsbaar zijn, die ik heeeeeeel graag nog lang bij me heb, en waar ik naar snak om weer veilig contact mee te kunnen hebben.” 

“En ik ben er zeker van dat dat voor elk van ons en jullie geldt. Laten we dus efkes ons verstand gebruiken en onze verantwoordelijkheid opnemen.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hier is ze weer! 😻 Dit katje is trouwens de enige niet-huisgenoot in mijn bubbel. Nog steeds is die ⚪️ hier niet groter dan 3 personen : ik, mijn dochter & mijn lief. Afstand houden, mondmasker dragen en handen wassen. ‘t Is zo simpel, en daarmee beschermen we onszelf en elkaar ❤️ Ik wil absoluut niet overkomen als een covid-prediker, maar er zijn zoveel mensen die ik graag zie, die zo kwetsbaar zijn, die ik heeeeeeel graag nog lang bij me heb, en waar ik naar snak om weer veilig contact mee te kunnen hebben. En ik ben er zeker van dat dat voor elk van ons en jullie geldt. Laten we dus efkes ons verstand gebruiken en onze verantwoordelijkheid opnemen 🙏🏻 #flattenthecurve #samentegencorona #↔️ #😷 #🧼

Een bericht gedeeld door 𝔸ℕ 𝕃𝔼𝕄𝕄𝔼ℕ𝕊 (@anlemmensofficial) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.