Meghan Markle gaat door het lint: "Verschrikkelijk wat ze doet"
PMN
Meghan Markle gaat door het lint: "Verschrikkelijk wat ze doet"
Foto: Photonews

Toen Meghan Markle nog aan het Britse hof woonde, zou ze "zeer moeilijk" geweest zijn om voor te werken en zou ze zich gedragen hebben "als een beroemdheid".

De Britse pers haalt bronnen aan die stellen dat de vrouw van prins Harry "heel egoïstisch" was, dat ze zelfbewustzijn miste en dat "enorme eisen" stelde aan haar personeel, dat de koningin en het land wilde dienen, niet een tv-ster.

Naar verluidt zouden heel wat personeelsleden ontslag hebben genomen omdat de druk om voor Markle te werken te hoog werd. Onder hen haar privé-secretaresse en haar persoonlijke assistent. De personeelsleden die voor prins Harry moesten werken, waren naar verluidt blij dat ze niet voor Meghan moesten werken.

In de krant The Telegraph stelt een insider: "Meghan is duidelijk iemand die weet wat ze wil en ze is heel zelfverzekerd. Maar daardoor is het moeilijk om voor haar te werken. Soms was ze zeer vriendelijk maar soms was ze heel egoïstisch. Ze snapte niet dat er naast taken die ze moest vervullen ook taken waren die ze zoú moeten vervullen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.