Paris Jackson praat over haar overleden vader: “Papa, wilde niet dat wij dat ook zouden moeten meemaken”
PMN
Paris Jackson praat over haar overleden vader: “Papa, wilde niet dat wij dat ook zouden moeten meemaken”
Foto: Photonews

Paris Jackson heeft haar eigen Facebook Watch-serie. De 22-jarige dochter van de overleden zanger Michael Jackson is daar zeer openhartig in.

“Papa deed alles om ons te beschermen”, citeert TV-Familie haar. “Hij heeft altijd zijn uiterste best gedaan om mij en mijn broers een zorgeloos leven te bezorgen.”

“Toen papa jong was zat hij voortdurend met zijn broers in de opnamestudio. Hij kon alleen maar naar buiten kijken een zien hoe andere kinderen genoten van hun jeugd. Papa had die luxe niet.”

Sluier
“Daarom liet hij ons sluiers voor onze gezichten dragen als hij ergens met ons naartoe ging. Zo wist de buitenwereld niet hoe we er precies uitzagen. Mensen vonden dat gek, maar zo konden mijn broers en ik met onze nanny’s op restaurant zonder dat we werden aangestaard. Papa wist dat ik dat heel apprecieerde.”

Maar die anonimiteit is Paris nu kwijt. “Ik heb me erbij neergelegd dat ik een telg ben van een wereldberoemde familie. Ik vond het eerst angstaanjagend om mezelf aan de wereld te tonen. Maar ondertussen heb ik geaccepteerd dat ik geen privéleven heb, en dat ik dat waarschijnlijk nooit zal hebben…"

Meer nieuws

Meer nieuws

.