Verbijsterend wat sommige mensen denken over Siska Schoeters: “Apprecieert niet iedereen even hard”
PMN
Verbijsterend wat sommige mensen denken over Siska Schoeters: “Apprecieert niet iedereen even hard”
Foto: Photonews

Ze is één van de drie madammen op Radio 2 die ons vanaf september weer elke werkdag met open armen zal ontvangen. Siska heeft met ‘De Vijver van Siska’ ook een programma lopen tijdens deze zomermaanden.

Siska Schoeters kreeg al heel wat kritiek te slikken. “Ik weet dat mensen zich vaak op me verkijken”, legt ze uit in TV-Story. “Omdat ik snel en veel praat, een beetje zoals een mitraillette die afgaat, denken ze al gauw dat ik heel zelfverzekerd ben.”

“Maar geloof me: niemand in de media is zelfverzekerd. Wij hebben allemaal een klein hartje. En mijn grapjes zijn ook nooit gemeen bedoeld. Ik ben het liefste meisje van de hele wereld. En toch denken sommige mensen meteen: ‘Wat een frank bakkes’. Ik wil niet de beste of de grootste zijn, ik wil alleen dat ik er uiteindelijk in slaag om mijn werk zo goed te doen dat mensen denken: ‘Die pas nu eens perfect bij Eén en Radio 2.”

“Ik heb niet het gevoel dat ik voortdurend onder vuur lig. Of ik een programma maak voor honderd mensen of voor een miljoen: ik denk maar aan één ding: zorgen dat het goed wordt. Dat ik daardoor weleens iets stoms zegt dat misschien niet iedereen even hard apprecieert, neem ik erbij.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.