Laura uit 'Blind Getrouwd' is het beu: "Stop met altijd kritiek te geven en doe liever dit"
PMN
Laura uit 'Blind Getrouwd' is het beu: "Stop met altijd kritiek te geven en doe liever dit"
Foto: Instagram

Laura Lieckens nam deel aan 'Blind Getrouwd'. Maar wat ze nu ziet gebeuren, maakt haar niet echt gelukkig.

De cijfers van het coronavirus gaan totaal de verkeerde kant uit. Het virus is nooit weggeweest en dat wordt nu nog maar eens duidelijk.

Laura Lieckens doet daarom een belangrijke oproep. "Sommige dingen hou ik liever privé. Maar als ik gecontacteerd word door de mensen van contacoptvolging, dan vertel ik met wie ik contact heb gehad. Want stel nu dat ik besmet blijk te zijn, dan moeten alle mensen met wie ik contact heb gehad dat weten." 

"No worries: dat gebeurt volledig anoniem.  Als ze bellen, werk hieraan mee alsjeblief. Zo help je het coronavirus tegen te houden. Doe het voor jezelf, maar ook voor elkaar. Zoals velen mis ik ook de tijd voor corona, maar er komt zeker een tijd na corona."

"We kunnen commentaar hebben op beslissingen die er genomen worden en kritiek geven op anderen, MAAR we kunnen ook samenwerken als team. Als team tegen covid-19. Ik ben er zeker van dat alle kleine beetjes helpen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

!!! BELANGRIJKE BOODSCHAP !!! Sommige dingen hou ik liever privé. Maar als ik gecontacteerd word door de mensen van CONTACTOPVOLGING, dan vertel ik met wie IK CONTACT HAD. Want stel nu dat ik besmet blijk te zijn, dan MOETEN alle mensen met wie ik contact heb gehad, DAT WETEN. No worries: dat gebeurt VOLLEDIG ANONIEM. Als ze bellen, werk hieraan mee alsjeblief. Zo help je het coronavirus TEGEN te HOUDEN. Doe het voor JEZELF, maar ook #VOORELKAAR. Zoals velen mis ik ook de tijd voor corona, maar er komt zeker een tijd na corona. We kunnen commentaar hebben op beslissingen die er genomen worden en kritiek geven op anderen, MAAR we kunnen ook samenwerken als TEAM. Als team TEGEN covid-19. Ik ben er zeker van dat alle kleine beetjes helpen. !!! STAY STRONG ~ STAY SAFE !!! #voorelkaar #contactopvolging #vlaamseoverheid #collab

Een bericht gedeeld door Blind Getrouwd 2020 (@lauralieckens) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.