Frank Deboosere heeft verrassend nieuws voor deze nacht en komend weekend
Frank Deboosere heeft verrassend nieuws voor deze nacht en komend weekend
Foto: Photonews

Vandaag kregen we temperaturen tot 23 graden. Er verschenen wel wat wolken, maar het bleef over het algemeen droog.

“Deze nacht blijft het droog met extra brede opklaringen. We krijgen temperaturen rond de 14 graden. Na elf uur deze avond zouden we ook het ruimtestation van de ISS kunnen zien passeren, maar de het exacte tijdstip staat op mijn website”, vertelt Frank tijdens het weerbericht op Radio2.

“Morgen is er kans op een spatje regen hier en daar, we krijgen veel wolken. De temperaturen gaan wel opnieuw de warme kant uit en schommelen rond de 24 en misschien zelfs een lokale 25 graden.”

“In de nacht van zaterdag op zondag komt er een stevige regenzone voorbij en kan het erg hard gaan waaien met een eventuele donderslag erbij. In de loop van zondag blijft het grotendeels droog met temperaturen tussen de 22 en 23 graden. In het westen is het zondag op zijn droogst. Lokaal kan het kwik dan ook stijgen tot 25 graden.”

“Maandag wordt het droog met wisselende bewolking en temperaturen van 23 graden en lokaal 25 graden. Dinsdag en woensdag koelt het weer wat af met temperaturen tussen de 20 graden en wordt het licht wisselvallig. In het oosten van het land kan de temperatuur op dinsdag wel gaan stijgen tot maar liefst 30 graden. Donderdag krijgen we droog weer en wordt het 23 graden. Vrijdag klimt het kwik fors omhoog en kunnen we tot meer dan 25 graden krijgen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.