Saartje Vandendriessche deelt pakkende getuigenis: “Enorme huilbuien”
Saartje Vandendriessche deelt pakkende getuigenis: “Enorme huilbuien”
Foto: Photonews

Saartje Vandendriessche is een sportieve bezige bij die niet graag stilzit. Maar het gaat niet altijd zo goed met haar.

Saartje Vandendriessche is trotse mama en ook nog eens een erg sportieve workaholic. In het verleden bewees ze al dat ze veel in haar mars had, maar ook na de stopzetting van haar werk als omroepster moest ze zich herpositioneren.

Binnenkort zullen we Saartje weer te zien krijgen in haar programma ‘Op de man af’ waarin ze het elke week opneemt tegen een bekende man, in een sportieve, avontuurlijke uitdaging die hij mag kiezen. Dit seizoen zal ze het onder andere opnemen tegen Sean Dhondt, Bartel Van Riet en Otto-Jan Ham.

In de liefde is er nog niet veel veranderd n het leven van Saartje. Onlangs deelde ze wel dat ze nog steeds erg afziet van het plotse verlies van haar ex-vriend. “Ik had nog altijd enorme huilbuien over mijn ex-vriend die zich in 2018 van het leven beroofd heeft, het verdriet kwam telkens opnieuw en onverwachts als een schaduw over mij heen leunen, ik had er geen controle over", vertelde ze eerder aan Gazet van Antwerpen.

Saartje is voorlopig erg gelukkig met haar dochtertje Mille en haar hond Lasse, waarmee ze geregeld de natuur in trekt om haar energie te boosten en haar humeur een opkikkertje te geven.

Meer nieuws

Meer nieuws

.