Tom Waes maakt zich bedenking over zijn vrouw: "Ik denk dat ze heel blij gaat zijn"
Tom Waes maakt zich bedenking over zijn vrouw: "Ik denk dat ze heel blij gaat zijn"
Foto: Photonews

Tom Waes is de afgelopen jaren niet vaak thuis geweest. De vrouw van Tom Waes heeft hier blijkbaar geen probleem mee.

Tom Waes is eenenvijftig maar scoort nog erg goed met zijn programma’s. Alles wat hij lijkt aan te raken verandert in goud. Met het programma ‘Blacklist’ dat eigenlijk van vroeger al bestond, maar terug deed heropleven, haalde hij maar liefst meer dan 700.000 kijkers.

Keer op keer doet hij het opnieuw, Tom zelf relativeert zijn succes. “Dit blijft niet duren hoor”, vertelde hij eerder aan Dag Allemaal.

Als je Tom Waes zou vragen welke plaatsen op de wereld hij gezien heeft, kan je hem beter vragen welke hij nog niét bezocht heeft. Tom heeft afgelopen jaar bijna alle maanden doorgebracht in het buitenland.

Maar dan ontstaat er plots een besmettelijk virus dat heel de wereld stillegt. De coronatijden houden Tom eindelijk eens thuis. Of toch niet... Ondertussen is Tom al volop aan het draaien voor een nieuwe reeks van Reizen Waes Vlaanderen. Hier gaat hij opzoek naar bijzondere ontmoetingen in eigen land.

“Ik heb de eerste nacht op 8 kilometer van bij mij thuis in een tent geslapen. Ik denk dat Mieke heel blij is dat ik op die manier af en toe toch nog eens weg ben.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.