Harry en Meghan spannen rechtszaak aan omwille van zoontje Archie
Harry en Meghan spannen rechtszaak aan omwille van zoontje Archie
Foto: Photonews

Prins Harry en Meghan Markle zijn een tijd geleden uitgeweken naar de Verenigde Staten. Samen met zoontje Archie proberen ze daar een mooie toekomst te bouwen.

Prins Harry en Meghan Markle verhuisden naar Amerika om een iets normaler leven te kunnen leiden en zich te bevrijden van de Britse tabloids, maar ze ontsnappen uiteraard ook niet aan de Amerikaanse pers.

Ze hebben nu zelfs een rechtszaak aangespannen tegen paparazzi uit Los Angeles wegens privacyschending. Ze zouden via drones foto’s genomen hebben van zoontje Archie die in de tuin van het Britse echtpaar aan het spelen was.

De advocaat van het koppel verwijst in Mirror naar het recht op privacy in Californië in en rondom je eigendom. “De hertog en hertogin van Sussex spannen deze rechtszaak aan om het recht van hun zoontje op privacy in hun huis te beschermen. Ze willen een halt toeroepen aan zij die willen profiteren van deze illegale acties.”

Volgens de officiële documenten van de rechtszaak zou de familie al een tijd belaagd worden door drones, fotografen en helikopters én zouden er zelfs gaten in de omheining van hun huis gemaakt zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.