Geert Hoste beleeft dramatisch voorval tijdens vakantie: “Strompelend en hyperventilered de auto uit”
Geert Hoste beleeft dramatisch voorval tijdens vakantie: “Strompelend en hyperventilered de auto uit”
Foto: Photonews

Geert Hoste zal niet meteen snel terug naar het buitenland trekken. In Dag Allemaal deelt hij zijn reisbevindingen.

Geert Hoste, de bekende Vlaamse komiek, is niet happig op een buitenlandse vakantie. In ‘Hoste on holiday’ in de Dag Allemaal, deelt hij zijn bijzondere vakantieanekdotes met ons. Zo maakte hij in 1991 heel wat mee in Bulgarije. Een reis die hij niet snel zal vergeten.

In 1991 trok Geert voor zijn werk als jonge radiomaker met zin voor avontuur naar Varna, een stad in Bulgarije. Hier vond toen het Eurovisiesongfestival plaats. Hij nam zijn beste vriend mee en na afloop van het festival trokken ze verder naar Sofia.

Vliegangst
Aangezien zijn vriend kampt met vliegangst en ernstige paniekaanvallen, zat er niks anders op dan een taxi te bestellen. Deze rit zal Geert zich nog lang herinneren. De taxichauffeur raasde door de bergen, scheurde langs diepe ravijnen en waagde zich aan waanzinnige inhaalmanoeuvres.

“Boven op de berg stopten we, mijn vriend strompelde hyperventilerend de auto uit, dook de gracht in en ledigde zijn lijf. Doe mij maar een uitstap in Vlaanderen, aanschuiven aan de Kennedytunnel? Heerlijk!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.