Belle Perez mist belangrijke personen: “Dat besef ik nu des te meer”

Belle Perez staat deze zomer veel minder op het podium dan ze zou willen. Dat betekent wel dat ze meer tijd met haar echtgenoot Wouter en zoontje Ellía kan doorbrengen.

Belle Perez moet wel twee erg belangrijke personen missen. Ze heeft haar ouders al sinds het begin van het jaar niet meer gezien. Zij wonen ondertussen al een tijdje definitief in Spanje.

“Normaal gezien zouden we met het gezin naar Spanje reizen, maar door het coronavirus hebben we mijn ouders niet kunnen bezoeken”, vertelt Belle in TV Familie. “We hielden wel contact via WhatsApp, maar ik merk dat Ellía net als wij enorm uitkijkt naar Omi en Opi terug te zien.”

“De voorbije maanden hebben mij ook leren relativeren en doen inzien wat belangrijk is en echt telt.” En familie staat voor de zangeres met stip op één. “Het klinkt gek, maar ik heb het gevoel dat we wat in te halen hebben. Familie is voor mij belangrijk en met de komst van ons zoontje is dat besef alleen maar gegroeid”, aldus Belle.

De hereniging lijkt er nu toch eindelijk aan te komen. “Mijn ouders komen namelijk zelf naar België in augustus, voor het huwelijk van mijn zus. We kijken er enorm naar uit!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.