Actrice Nicoline Hummel heeft dramatisch nieuws over haar vader

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Nicoline Hummel speelde lange tijd mee in 'De Buurtpolitie'. Ze vertolkte de rol van inspecteur Tinneke.

Nicoline Hummel haar vader is drie weken geleden gestorven. "We hebben hem begraven met stil verdriet", licht de actrice toe. Heel stil. Geen grote afscheidsdienst met veel mensen. Want dat mocht niet door corona."

"We waren er niet bij toen hij stierf. Want dat mocht niet door corona. We hebben hem niet meer geknuffeld, geen hand meer vastgepakt toen we hem de laatste keer zagen, want dat mocht niet door corona. Hij heeft het liedje dat ik voor hem opnam, de dag voor hij stierf, niet meer gehoord."
 
"En ik kan het niet helpen, ik word kwaad als ik vandaag mensen zie die zich niet aan de regels houden. Geen mondmasker dragen, geen afstand houden... Ik word kwaad als ik mensen zie feesten in groep of gezellig dicht bij elkaar selfies zie maken. Want ik mocht mijn papa zijn hand niet vasthouden. En niemand heeft dicht tegen mij aangezeten op de begrafenis. Niemand heeft mijn hand vastgepakt of me geknuffeld."

"Hou je aan de regels"
"Een wijs iemand zei me ooit: kwaadheid is altijd een uiting van pijn of angst of frustratie. Doe maar alle 3 dan. Ik kan het niet helpen dat ik denk: als iedereen zich nu eens aan de regels gehouden had, dan had ik vandaag misschien wél een knuffel kunnen krijgen..."

"Ik ben lang niet de enige die dit meemaakt. Helaas... Dus alsjeblieft, doe het voor elkaar. Was je handen, hou afstand, draag je mondmasker... Misschien kunnen we elkaar dan binnenkort knuffelen." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit was mijn papa. We hebben hem 3 weken geleden begraven met stil verdriet. Heel stil. Geen grote afscheidsdienst met veel mensen. Want dat mocht niet door Corona. We waren er niet bij toen hij stierf. Want dat mocht niet door Corona. We hebben hem niet meer geknuffeld, geen hand meer vastgepakt toen we hem de laatste keer zagen. Want dat mocht niet door Corona. Hij heeft het liedje dat ik voor hem opnam, de dag voor hij stierf, niet meer gehoord. En ik kan het niet helpen, ik word kwaad als ik vandaag mensen zie die zich niet aan de regels houden. Geen mondmasker dragen, geen afstand houden... Ik word kwaad als ik mensen zie feesten in groep of gezellig dicht bij elkaar selfies zie maken. Want ik mocht mijn papa zijn hand niet vasthouden. En niemand heeft dicht tegen mij aangezeten op de begrafenis. Niemand heeft mijn hand vastgepakt of me geknuffeld. Een wijs iemand zei me ooit: kwaadheid is altijd een uiting van pijn of angst of frustratie. Doe maar alle 3 dan. Ik kan het niet helpen dat ik denk: als iedereen zich nu eens aan de regels gehouden had, dan had ik vandaag misschien wél een knuffel kunnen krijgen... Ik ben lang niet de enige die dit meemaakt. Helaas... Dus alsjeblieft, doe het voor elkaar. Was je handen, hou afstand, draag je mondmasker... Misschien kunnen we elkaar dan binnenkort knuffelen ??

Een bericht gedeeld door Nicoline Hummel official (@nicolinehummelofficial) op