Wat een verrassing! Ook dit bekend programma maakt comeback op VIER

door: PMN
Binnenkort start op VIER 'Het Rad', zeg maar het vroegere 'Rad Van Fortuin'. En dit keer wordt het gepresenteerd door Peter Van de Veire.

Met 'Het Rad' keert opnieuw een topprogramma van destijds terug op het scherm. En VIER heeft de smaak wel te pakken.

Zo komt ook ' Big Brother' terug op het scherm. VIER blaast samen met het Nederlandse RTL5 het programma nieuw leven in. “’ Big Brother’ is relevanter dan ooit”, zegt Annick Bongers, programmadirecteur SBS, over de terugkeer in Het Laatste Nieuws.

Experiment
“We staan in voortdurend contact met elkaar en de buitenwereld en presenteren een zo mooi mogelijke versie van onszelf. Maar wat gebeurt er als mensen plots naar binnen moeten kijken in plaats van naar buiten? Deze nieuwe ‘ Big Brother’ wordt een ontzettend interessant experiment voor alle generaties.”

Tien kandidaten zullen 100 dagen opgesloten worden in een hermetisch afgesloten huis. Ze worden voortdurend gevvolgd door de camera's en huisbaas ' Big Brother'. Wie als laatste het huis moet verlaten, wint een grote geldprijs. In september is het twintig jaar geleden dat het eerste seizoen van ' Big Brother' op de Vlaamse televisie uitgezonden werd.