Laura Tesoro barst in tranen uit nadat dit gebeurt
Laura Tesoro barst in tranen uit nadat dit gebeurt
Foto: Photonews

Laura Tesoro is niet meer weg te denken van televisie en radio. Ook met haar recentste nummer ‘Hold On’ scoort ze goed in de hitlijsten.

In ‘De Zomer Van’ op VTM mogen we uitzonderlijk een kijkje nemen in de wereld van Laura Tesoro. In de zangles, die voor haar vaak als therapiesessies aanvoelen, praat ze erg openhartig over wat muziek voor haar betekent: “In mijn muziek kan ik alles loslaten”.

Ze geeft ook toe dat ze al vaak gehuild heeft tijdens de zangsessies, maar het meest emotionele nummer is volgens haar het meest recente: “Ik heb ‘Hold On’ zelf geschreven voor het album. Maar ik heb dat nummer nog nooit in de zangles gezongen, omdat het een nummer is dat niet technisch mag zijn”, vindt Laura. “Ik vind het zelfs niet erg als ik het slecht zing. Het moet puur zijn voor mij.”

Ze herinnert zich nog de eerste keer dat ze het nummer zong voor publiek: “Dat was toen ik mijn CD in de winkel ging promoten. Ik ben daar toen gewoon beginnen wenen. Dat was echt gênant. Ik had zoiets van: ‘Doe nu niet belachelijk’. Maar dat kwam ineens in de tweede strofe en plots kon ik niet meer zingen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.