Marie Verhulst maakt zich zorgen: “Dat zou ik heel erg vinden voor hem”
Marie Verhulst maakt zich zorgen: “Dat zou ik heel erg vinden voor hem”
Foto: Instagram

Marie Verhulst heeft een nieuwe vriend. Zijn naam is Jef en ze leerden elkaar kennen achter de schermen bij Studio 100.

Vanavond vertelt Marie Verhulst in ‘De Zomer Van’ op VTM over haar nieuwe vriend Jef. Ze geeft aan dat ze oplet hoeveel ze prijsgeeft over haar privéleven. “Ik ben altijd heel voorzichtig met wat ik deel op persoonlijk vlak. Jef heeft er nooit voor gekozen om in de spotlight te staan, dus ik hoop dat dat wordt gerespecteerd. Zodat die jongen zijn leven niet moet omgooien, omdat hij op mij verliefd is geworden. Dat zou ik wel heel erg vinden”

Marie zit op een roze wolk en dat mag nu geweten zijn. “Ik ben heel blij met hem. Hij is echt een goede aanvulling van mijn leven op dit moment. Ik ben zo enthousiast over alles wat ik meemaak en ik moet dat met iemand kunnen delen die meegaat in mijn enthousiasme en heel blij voor mij is en dat is Jef.”

Of vader Gert Verhulst blij is met Jef, daar zei Marie het volgende over: “Jef is langs geweest en goedgekeurd door ons vader. Hij vindt hem een vriendelijke, leuke en rustige jongen. Beter wordt het niet in zijn geval. Ik ben er dus heel content mee.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.