Prins George is jarig! Zo viert hij zijn zevende verjaardag
Prins George is jarig! Zo viert hij zijn zevende verjaardag
Foto: Photonews

Prins George mag zich vandaag het feestvarken noemen, want hij mag al zeven kaarsjes uitblazen. De prins werd geboren op 22 juli 2013 en werd zo de derde in lijn van de troonopvolging.

Het is een traditie van prinses Catherine en prins William om nieuwe beelden van hun kroost te verspreiden ter ere van ieders verjaardag. Ook van prins George krijgen we daarom twee nieuwe foto’s te zien. De foto’s zouden, volgens Express, door moeder Kate Middleton genomen zijn bij hun huis in Norfolk. Daar brengt het gezin hun zomer door.

George zal sowieso één traditie moeten missen: Westminster Abbey luidt traditiegetrouw de klokken ter ere van een verjaardag binnen de koninklijke familie, maar omwille van de coronacrisis wordt die traditie pas hervat in augustus.

Prins Louis en prinses Charlotte, die op 23 april en 2 mei respectievelijk twee en vijf jaar oud werden, vierden hun verjaardag tijdens de strenge lockdown in het Verenigd Koninkrijk. Nu de corona-maatregelen ietwat versoepeld zijn, zou George zijn verjaardag iets uitgebreider kunnen vieren.

“Bedankt aan iedereen voor jullie enorm vriendelijke wensen vandaag ter ere van de verjaardag van George”, schrijven de hertog en hertogin van Cambridge bij de foto van hun oudste zoon.

Meer nieuws

Meer nieuws

.