Katja Retsin deelt opmerkelijke foto’s: “We moeten iets bekennen”
Katja Retsin deelt opmerkelijke foto’s: “We moeten iets bekennen”
Foto: Instagram

Katja Retsin en Jan Schepens zijn sinds 7 juli twintig jaar getrouwd. Dat hebben ze gevierd met een prachtige fotoshoot.

In Hotel Marcel met Marcel Vanthilt vertellen Katja Retsin en Jan Schepens over hoe ze bij die speciale dag hebben stilgestaan. “We moeten iets bekennen”, begint Katja mysterieus. “We hebben dat gevierd met een mooie fotoshoot op het strand van Oostende.”

Ook de kinderen mochten mee poseren voor de foto’s. Zij houden zich tegenwoordig graag bezig met de TikTok-app. “Ik heb al filmpjes gemaakt samen met mijn dochters, die gek zijn op TikTok. En dan zeggen ze: Je moet erbij schrijven #foryoupage. Ik wist totaal niet wat dat wou zeggen. Blijkbaar is dat de algemene belangrijke pagina die iedereen te zien krijgt.”

Jan, die normaal te zien zou zijn in de musical ‘Daens, hoopt snel weer aan de slag te kunnen. “Nog steeds geen witte rook in zicht, maar er moet opklaring komen. Dat kan bijna niet anders. We moeten dringend terug beginnen spelen.”

Katja is blij dat ze zich voor regionale tv-zenders als TV-Oost en TV-Limburg kan bezighouden met kleinere projecten. “Ik ben daar zeer dankbaar om. Zo’n hele tijd niet werken en centjes die niet binnenkomen. Dat is een zware dobber.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.