Anke Buckinx kruipt door oog van de naald: “Heel akelig”
Anke Buckinx kruipt door oog van de naald: “Heel akelig”
Foto: Instagram

JOE-presentatrice, Anke Buckinx, heeft onlangs iets ergs meegemaakt. Ze kreeg slecht nieuws te horen over haar gezondheid.

Anke Buckinx, mag als JOE-presentatrice voor nu even genieten van een welverdiende zomerpauze. Vanaf begin deze maand heeft ze alle tijd voor haar gezin tijdens de jaarlijkse zomerpauze. Samen met haar vriend Tom en hun kinderen Lou en Max is er geen reden tot verveling.

Het gezinsgeluk waar ze nu gretig van kan genieten is er niet altijd geweest. Onlangs ontving Anke slecht nieuws over haar gezondheid. Zo had ze last van een melanoom, beter bekend als een vorm van huidkanker van een moedervlek. Gelukkig heeft ze de kwaadaardige moedervlek operatief kunnen verwijderen.

Anke was sowieso al een risicopatiënt en moet zich dus ook om het half jaar laten controleren. Maar door corona werd haar afspraak twee keer verzet. “Uiteindelijk was ik er maar net op tijd bij, heel akelig”, vertelde ze eerder aan de Primo. Gelukkig straalt Anke terug en gaat het erg goed met de kersverse veertiger.

Meer nieuws

Meer nieuws

.