Maxime De Winne neemt drastisch besluit: “Besef dat het morgen gedaan kan zijn”

Familie-acteur, Maxime De Winne, neemt een drastisch besluit over zijn gezondheid. Hij beseft dat het leven aan een dun draadje hangt en het morgen gedaan kan zijn.

Maxime De Winne, gaf zichzelf een acht op tien tijdens de Rode Neuzen Dag-actie ‘Hoe is’t?’. Hij is een gelukkig man met zijn grote liefde Laurence en is een opgewekte, zorgzame vader voor zijn kinderen. Maar toch moet hij oppassen voor zijn gezondheid.

Maxime lijkt dan wel erg gelukkig en gezond, maar toch kampt hij met enkele kwaaltjes. Hij is er wel nog steeds steevast van overtuigd dat hij heel oud zal worden. “Ondanks een gesprongen appendix en onlangs een open wonde aan mijn arm, heb ik eigenlijk nog nooit iets ernstigs gehad”, vertelde hij eerder aan TV Familie.

Maxime heeft zijn vader negen jaar geleden verloren aan hartfalen. Aangezien hij te horen kreeg dat hij erfelijk belast is, heeft hij meteen besloten om gezonder te gaan leven. “Een goeie gezondheid is dé basis om gelukkig te worden, ik besef dat ik morgen misschien onder een auto kan belanden en dat mij dan hetzelfde lot kan beschoren zijn.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.